Hei! Kiinnostuin valtavasti nähdä, miten ruman aloittajan jälkeläiset muuttuvat ajan myötä kymmenenteen sukupolveen asti. Niinpä aloitin lc Rainwoodin...
565508.jpg
Tämä on sukuni kantaisä, Finlay Rainwood. Hän on ihan komea takaapäin, mutta haluatteko nähdä hänet edestä päin? Vaikka ette haluaisi niin näette :P
565584.jpg
"Hei, olen Finlay Rainwood. Minulla on joku harvinainen vammaus, olen luonteeltani ystävällinen, mutta ylkonäköni on kamala. Haluaisin olla komea, mutta minkäs sille voi... Isä heitti minut pihalle vuoden kuluttua siitä, kun äiti kuoli. Äiti puolusti aina minua, mutta isä oli vastaan, hän ei sietänyt katsella minua. Kun äiti kuoli, olin 10-vuotias. Sitten mummoni tuli avuksi meille, vaikkei isä halunnut, joten isän piti odottaa ulosheittoani. Hän heitti minut ulos omasta kodistani kun olin 11-vuotias, kohta kasvamassa teini-ikään. Mummo kuoli silloin, joten isä oli vapaa tekemään mitä vain. Kaikki entisessä perheessäni inhosivat minua, paitsi äiti ja mummo. Kamalaa, kun kukaan kolmesta sisaruksestanikaan ei puhunut minulle, ei edes kaksoisveljeni Felix. Asuin siitä lähtien kadulla ja nyt olen tässä. Aloittamassa uutta elämää. Toivon että saisin naisen, ja lapsia. Mutta harvapa nainen haluaisi tällaista miestä, vieläpä kun huonot geenit varmaan periytyy lapsille. Voih, mitäköhän tästäkin tulee."
565582.jpg
Tässä on Finlay sivusta, huvittavan näköinen (älkää sanoko Finlaylle :D) Tässä hänen luonnepisteensä:
S/S:5
U/T:5
L/T:6
V/L:5
M/K:4 = rapu, Finlay on perhetavoitteinen, ja pitää puna-ja mustahiuksisista naisista, jotka ei mielellään lemuaisi.
565607.jpg
"Minulla on myös ikioma karhu, jonka löysin metsästä nälkää näkemästä, kun olin kaksitoista vuotta. Sasha-karhun vanhemmat olivat eksyneet ja pieni pentu oli jäänyt yksin kalliolle ja oli aivan kuolemispisteessä. Nyt hän on jo vanha nalle. Pakkohan minun oli hänet pelastaa. Hänen nimensä on siis Sasha. Olemme olleet siitä asti parhaita ystäviä kun pelastin hänet. Toivottavasti kaikki ei muutu kun saan mahdollisen vaimon ja lapsia.
565631.jpg
Tällaisen talon Finlay sai lopuilla rahoillaan rakennettua, jotka jäi tontin ostosta. Toivottavasti se nainen, joka mahdollisesti saa Finlayn (tai siis Finlay saa hänet), on rikas, että saadaan edes vähän hienompi talo.
565642.jpg
Minnekkäs se Finlay nyt soittelee? No, hän päätti tilata kiinalaista, ajatellen että lähetti olisi kenties sopiva puoliso.
565662.jpg
Tällainen kiinalaisen lähetti tuli. Ihan kiva! Nyt juttelemaan hänelle, Finlay!
565667.jpg
Finlay rupesi heti vislailemaan, mutta ei se Jasmin Kontiota haitannut. Aika persoonallinen tyyli muutes Finlaylla - vaatteet siis..Harmi vaan, ettei Jasmin oikein käy Finlayn mieltymyksille.. Pitää kai etsiä joku toinen.
565693.jpg
Tässä on simit, jotka tulivat toivottamaan Rainwoodin kantaisän tervetulleeksi. Kenties tuo nainen olisi hyvä vaihtoehto?
565699.jpg
Finlay meni tutustumaan tähän naiseen, nimeltään Maisa Bäckman. He tulivat hyvin juttuun, Finlay rupesi juttelemaan kivasta aiheesta - heidän tulevaisuudestaan ja suudelmista.
565709.jpg
Heidän suhteensa eteni nopeasti. Maisa ei nähnyt mitään rumaa Finlayssa. Ehkei hänelle merkitse mitään lastensa ja miehensä ulkonäkö. Ihan hirvittää tulevat lapset.. :/
565724.jpg
Maisa tuli hyvin toimeen myös Sashan kanssa. Edistystä, edistystä. Mutta jokin puuttuu Finlayn elämästä...
565735.jpg
...nimittäin työ! Pitihän sitä jostain murua rinnan alle saada! Finlay meni siis töihin Alokkaaksi. Hänen elämäntoiveensa muuten on: Saa 6 lastenlasta. Saattaapa onnistuakin.
565744.jpg
Maisa ja Finlay ovat edenneet tosi kivasti suhteessaan. Hyvähyvähyvä! -mummo Atrian mainoksessa!-
565754.jpg
Pian Maisa olikin muuttanut Rainwoodeille ja sitä juhlistettiin spagetilla ja shamppanjalla (alkoholittomalla) Maisa toi taloon muutes 12 000 simoleonia. Ja hänen luonteensa on tällainen:
S/S:4
U/M:7
L/T:8
V/L:3
M/K:3=kaksonen. Hän pitää alusasuista ja juhlapuvuista, mutta inhoaa vaaleita hiuksia. Hän on töissä konttorinjohtajana. Taitoja en muista.
565770.jpg
Maisan tuomilla rahoilla uudistettiin "hieman" taloa.
565773.jpg
Tässä uudistunut Maisa. Toivottavasti kohta voidaan vaihtaa hänenkin sukunimensä Rainwoodiksi.

Tähän pitää lopettaa, koska en saa enää olla koneella, tämä oli tällainen esittelyjakso, ja pian tulee lisää, kunhan tämä kamala koejakso menee ohi :/. Ensi osassa näemme varmaan häät ja kihlajaiset sekä ehkäpä jopa toisen sukupolven syntymän. Olen nimittäin jo pelannut sinne asti. :D